Partners en over ons

Schadeverzekeringen: alles goed en voordelig geregeld?
Met een van onze samenwerkingspartners bieden wij je vrijblijvend een second opinion aan. Het is nu een goede tijd om de lopende verzekeringen eens onder de loep te nemen. Denk aan privé-verzekeringen voor inboedel, woonhuis, auto en rechtsbijstand en aan zakelijke verzekeringen, zoals een brandverzekering, cyberbescherming en een aansprakelijkheidsverzekering. Zijn er verbeteringen mogelijk? Kan het scherper? Voordeliger? Pas na advies beslis je of en hoe je verder wil. Je bent dus niets verplicht!

Financiële Planning voor ondernemers
Een financiële planning is een must als je wilt weten welke uitgaven je nu en in de toekomst kunt doen. Bij ons ben je aan het goede adres. Samen helpen wij ondernemers en particulieren met zowel hun zakelijke als privé planning voor een zorgeloze toekomst en financiële rust.

HR adviescan
De mens! is je grootste arbeidskapitaal. Je wilt je HR beleid professionaliseren, maar waar moet je beginnen? Wet en regelgeving volgen elkaar snel op. De arbeidsmarkt verandert al net zo snel, vergrijzing, robotisering, zzp’ers. Hoe borg je al deze zaken in je onderneming? De adviesscan laat je als werkgever zien waar de kansen en risico’s liggen.

Dit ben ik
Toussaint Zorg & Inkomen Advies is specialist in het financieel inzicht geven van verzuim, arbeidsongeschiktheid en (nabestaanden) pensioen voor de ondernemer. Ik breng in kaart wat de gevolgen voor jouw onderneming is wanneer een medewerker ziek of arbeidsongeschikt is of wanneer je zelf (tijdelijk) uit de running bent. Dit kan een verzuimverzekering voor het MKB, of een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ZZP’er of DGA zijn. Je krijgt inzicht in het netto te besteden inkomen op pensioenleeftijd. Werk nauw samen met professionals, zoals bedrijfsartsen, arbodienst, arbeidsdeskundigen, salarisadministraties, belastingadviseurs, fiscalisten, HRM-adviseurs en verzekeraars.