Soms meer mogelijk dan u denkt! Bekijk de webversie
Naar ons nieuwsblog
Ambachtenstraat 10 | 1191 JN Ouderkerk aan de Amstel
| 06 10 98 28 90 | info@sandertoussaint.nl
Beste relatie,

In deze coronatijd krijgen we veel vragen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en de overlijdingsrisicoverzekering (ORV). Daarbij merken we dat de beeldvorming niet altijd juist is. Te duur en ik krijg toch nooit een uitkering, zijn geluiden die we vaak horen. Vooral dat laatste waag ik te betwisten en kan ik in veel gevallen weerleggen met feiten. Ik vertel er hieronder graag meer over.

Voor nu: blijf gezond en pas goed op elkaar!
Hartelijke groet, Sander Toussaint

PS Deel deze nieuwsbrief ook gerust met uw medewerkers en/of familieleden!
Voorbeeld uit de praktijk
Een 45-jarige zelfstandige communicatieadviseur wil zijn vaste lasten van €40.000,- per jaar afdekken. De premie voor zijn arbeidsongeschiktheidsverzekering bedraagt netto €105,-. De verzekeraar moet hiervoor tot de AOW-gerechtigde leeftijd een bedrag van ruim €900.000 reserveren!

Stel nu dat die communicatieadviseur en zijn partner (ook 45 jaar) een overlijdensrisicoverzekering willen afsluiten. De premies daarvoor zijn de laatste jaren fors gedaald. Gaan we bijvoorbeeld uit van een dekking van €300.000,- op twee levens (niet-rokers) en een looptijd van 25 jaar voor de hypotheek of als aanvulling voor de nabestaande, dan bedraagt de premie € 70,- per maand en voor een alleenstaande € 40,- per maand.

Benieuwd hoe die rekensom voor u uitpakt? Wilt u uw AOV en ORV ook goed en voordelig regelen? Aarzel dan niet om een afspraak in te plannen. Juist nu! 
Ik wil een afspraak inplannen
Ondernemen met personeel: nieuwe wetten per 1/7
Heeft u personeel in dienst? Dan is het goed om te weten dat op 1 juli 2020 weer een aantal nieuwe wetten van kracht wordt. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe bedragen voor het wettelijk minimum loon, NOW 2.0, compensatie transitievergoeding, de Wet arbeidsmarkt in balans en aanvullend geboorteverlof.

Op onze website leest u er meer over. Heeft u vragen, neem dan vooral contact met ons op. 
Antwoord op uw vragen
contact
ervaring
VOLG ONS